Dirigenten

 Nora2 Koret har siden århundreskiftet hatt flere dirigenter, men nå ser det ut som at stabiliteten er gjenopprettet ved at Nora Wifstad har vært hos oss siden høsten 2011. Nora trådte sine barnesko i Tromsø, og det var fiolinen som ble hennes hovedinstrument. Så gikk turen til Oslo og musikkstudier på universitetet der.
Nora har en mastergrad i musikkvitenskap fra Universitetet i Oslo. Hun har også videreutdanning i ensembleledelse og administrasjon og ledelse fra Norges Musikkhøgskole.
Når hun ikke dirigerer Skjetten Dur&Moll, jobber hun som lærer i musikk og norsk.
Nora er høyt skattet blant koristene i SD&M, på grunn av sitt vesen og sin tilsynelatende uendelige tålmodighet. Hun skriver også mange av arrangementene som vi synger, og denne skreddersømmen blir alltid vellykket. Og vi syns jo det er kult at hun også spiller fiolin på noen av låtene
 Nora1
 Nora3 Nora spiller fiolin i Universitetets symfoniorkester i Oslo, og hennes musikksmak favner bredt, fra klassisk til vanlig populærmusikk. Ellers liker hun fjellturer, ballsport, en god TV-serie samt å lage mat. Spør du om favorittmat, så svarer hun, noe hemmelighetsfullt?, at den maten som kjæresten lager faller best i smak!