Om oss

Hvis du ønsker å komme i kontakt med oss, se kontaktinformasjon annet sted på siden.

Skjetten Dur og Moll er et blandet sangkor med nedslagsfelt i Lillestrøm og omlandet rundt. Repertoaret er variert og av det lettere slaget. Det er alt fra fra pop-, sving- og jazzinspirerte låter til viser og folketoner. Og selvsagt julesanger på den mørkeste tiden av året. I et normalår har vi minst en hovedkonsert, gjerne med et valgt tema. Vi er fast innslag i Lillestrøm på byfesten og ved julegrantenninga. Så kan det bli en del enkeltoppdrag hvor vi er ute og skaper stemning blant folk. Som i gater og kjøpesentere ved juletider. Eller på idrettsarrangementer, som Holmenkolldagen eller ski- VM i Oslo (hvor vi forøvrig spontant ble pent spurt om å synge dedikert for kronprinsen, noe vi selvsagt gjorde!). Vi har også en egen evne til, overraskende, å dukke opp på brylluper rundt omkring.

Korets historie går tilbake til høsten 1977, da Torill Grimsby og Edgar Lindboe fridde til dusj-sangere og korpsforeldre i Skjettenbyen, og fikk samlet til den første øvelsen for Skjetten Dur & Moll. Navnet til koret gav seg selv siden det fantes et korps på Skjetten med det klingende navnet Skjetten Krøss&B. Dermed ble det helt logisk at det nye koret skulle hete Skjetten Dur & Moll!

Toril Grimsby var dirigent fra starten og i mange år framover, i det som mange betegner som korets storhetstid. Men årene har gitt oss et uendelig antall små og store konserter og opptredener. Og på veien har vi slitt ut mange dirigenter! Men som medlem i Skjetten Dur & Moll vil du alltid møte en gjeng sosiale, humørfylte korister som garantert blir dine nye, gode venner.